Cégismertető

Iskolánk 1997. óta foglalkozik járművezető-képzéssel. Jelenleg személygépkocsira és motorkerékpárra (azaz B, A, A1) szerezhető intézményünknél jogosítvány. Az autósiskola 2006. március 29. óta akkreditált intézmény.

Az elméleti oktatás kis létszámú csoportokban zajlik, ennek köszönhetően minden tanulónk személyes igényeinek figyelmet tudunk szentelni. A tanfolyamok helyszíne egy segédanyagokkal jól felszerelt terem, de lehetőség van egyéni gyakorlásra is, számítógépek segítségével.

A gyakorlati oktatót a tanulók maguk választhatják ki, ahogyan az oktatás eszközét, a járművet is. Járműparkunk folyamatosan bővül. Az oktató minden esetben a tanuló igényeit és képességeit figyelembe véve irányítja a tanulást.

Iskolánk szervezésében lehetőség van az elsősegély tanfolyam elvégzésére is, az oktatás elméleti és gyakorlati részét is gyakorlott mentőtisztek végzik.

Fontosnak tartjuk, hogy minél egyszerűbbé tegyük a jogosítvány megszerzését, ezt tükrözik áraink és folyamatos kedvezményeink is, valamint a részletfizetési lehetőség, amit minden tanulónk igénybe vehet.

Mind a KRESZ, mind az elsősegély tanfolyamok folyamatosan indulnak; kéthetente, illetve havonta.

 

Felnőttképző intézmény neve Rutin Szeged Bt. Autósiskola
Címe 6722 Szeged, Batthyány u. 34.
Telefon/fax (62) 423-986
Nyilvántartásba vételi szám 00475-2008
Akkreditációs szám AL 1244
Honlap www.rutinautosiskola.hu
E-mail info@rutinautosiskola.hu
Iskolavezető Gombos Tibor
Iskolavezető e-mail címe gombostibor@rutinautosiskola.hu

 

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.